Over ons

Cindy Notenboom

Ik ben Cindy Notenboom, een gedreven, sociale, klantgerichte en geduldige vrouw. Eerder had ik de passie om logopedist te worden om mensen te helpen met hun sten en spraak. Na deze studie te hebben afgerond, kwam ik er gaandeweg achter dat ik mensen liever op een andere manier help hun stem te laten horen. Ik wil de mensen een stem geven voor als ze er straks niet meer zijn, dat zij op het moment dat je tijd wilt doorbrengen met je naasten er geen zorgen meer zijn over de dingen die er gaan veranderen. De stem voor als u er straks niet meer bent, de zorgen over dat moment wegnemen.

Nieuwsgierig naar wat we samen kunnen regelen voor later, kijk dan verder onder levensexecuteur.

Saskia Dierdorp

Ik ben Saskia Dierdorp en vind het leuk om met mensen te werken. Vanaf het begin van mij loopbaan heb ik al diverse functies gehad en op verschillende manieren met mensen gewerkt.

Toen ik jong was, zorgde ik voor de interne mens en zorgde dat ze heerlijk eten kregen.

Later ben ik me meer met de buitenkant van de mens gaan bezig houden. Schoonheidsbehandelingen, pedicure en alles wat daarbij hoort. Erg leuk tot het leven een volgend doel kreeg, bewind voering en mentorschap en curatele. Wat ook een uitdaging was op een heel ander vlak. In 2012 is ABO Bewind gestart en bestaat nog steeds en het is zeer leuk om op zo’n manier mensen te helpen.

Van uit die gedachte bleek dat er mensen zijn die toch op andere vlakken hulp nodig hebben, bv bij een scheiding, een overlijden van een naaste en mensen die tijdens hun leven hulp willen, maar geen bewind voering.  Uit deze gedachte is All Settled opgericht.

Ik heb er erg veel zin in om op deze manier weer te kijken wat ik voor een ieder kan betekenen en hulp te bieden waar mogelijk is.